Масло иланг - иланг в косметологии
Карликовий пінчер був виведений в кінці 19 століття шляхом великий селекційної р…
Кожна жінка мріє мати красиву фігуру за короткий час. Ми вам допоможемо прийти д…
Все частіше і частіше в наш час люди починають страждати від всіляких алергічних…
Кожній жінці необхідно стежити за зовнішністю. Але, іноді так складно змусити зо…
Багато з нас щодня стикаються з необхідністю представляти себе новим людям. Інод…
Часто жінки живуть з коханим і все у них добре, але їх союзназивается цивільним …


Масло іланг - іланг в косметології

Масло іланг - іланг в косметології

Ефірні масла широко застосовуються в косметології. При правильному підборі певне масло може підбадьорити людини або ж, навпаки, розслабити і заспокоїти.

Ефірні масла незамінні для догляду за шкірою, вони вірні помічники в подоланні деяких косметичних проблем, пов`язаних з особливостями шкіри, яке випадає, ламкими нігтями. Дана стаття розповість вам про те, як застосовується масло іланг-іланг в косметології, і познайомить з його унікальними властивостями, які незамінні з точки зору косметології.

Масло іланг-іланг отримують зі свіжих квіток тропічного дерева, яке відоме під назвою кананга запашна. Мова оригіналу аборигенів ефірне масло іланг-іланг перекладається як «квітка квіток».

Що зовсім не дивно, адже це масло має витончений, солодкуватим і дуже приємним ароматом, навіть трохи захопливою.

Цілющі властивості масла.

Застосування цього масла не обмежується тільки косметологією, що безумовно заслуговує на особливу увагу. Цілющі властивості іланг-ілангу давно розкриті і вивчені, і в результаті було виявлено, що дане масло сприятливо впливає на емоційний стан, серцеву діяльність і, як наслідок, покращує кровообіг.

А адже саме гарне самопочуття і є запорука зовнішньої краси.

Досить пару раз вдихнути пари заспокійливого аромату масла іланг-іланг і вже через пару хвилин по всьому тілу повільно розіллється хвиля заспокійливого спокою, масло допоможе полегшити сильне потрясіння, пригнічений стан або ж безпричинний гнів і занепокоєння.

Запобіжні заходи при застосуванні ефірного масла.

Масло іланг-ілангу має широкий спектр застосування, але перед тим, як його розкрити, слід зазначити, що існують деякі запобіжні заходи у використанні даного продукту. В першу чергу, необхідно пам`ятати, що ефірне масло - це завжди продукт найвищої концентрації, і тому використання його має бути раціональним.

Важливо дотримуватися наступних рекомендацій при застосуванні ефірного масла іланг-ілангу:

  • Масло, ні в якому разі, не застосовують в чистому вигляді. Не можна наносити нерозбавлене ефірне масло на шкіру. Як правило, воно використовується для збагачення складу косметичних засобів або ж, як складова частина для масок, де основою служить рослинна олія.
  • Необхідно уникати потрапляння ефірного масла на слизові оболонки очей.
  • Слід з обережністю застосовувати людям, схильним до алергії, не рекомендується застосування для хворих на бронхіальну астму.

Використання ефірного масла іланг -иланг в косметології.

Отже, чим же визначається унікальність даного продукту для цілей косметичних?

По-перше, ефірне масло іланг-ілангу, якщо грамотно підібрати супутні компоненти, підходить для догляду за всіма типами шкіри (чутливої, сухий, нормальної, жирної). Воно чудово справляється з нормалізацією роботи сальних залоз і перешкоджає передчасному старінню шкіри.

Корисні якості масла іланг-ілангу допоможуть заспокоїти шкіру і позбавитися від роздратування, також воно відмінно підходить для відновлення обгорілої на сонці шкіри.

При систематичному застосуванні дане ефірне масло зміцнює нігтьову пластинку, що сприяє вирішенню проблеми ламких і шаруються нігтів.

Крім того, таке масло в косметології рекомендовано і для додаткового догляду за тонкими або жирними типами волосся, тому як воно володіє зміцнюючою властивістю і регулює роботу сальних залоз.

А збуджуючі і тонізуючі властивості масла, поряд з приємним квітково-фруктовим ароматом, цілком можуть бути використані в приготуванні улюбленого аромату.

Ефірна олія іланг-ілангу в догляді за шкірою.

Не можна не відзначити, що використання ефірного масла іланг-ілангу з метою збагачення косметичних засобів безпечно лише в тому випадку, якщо ви абсолютно впевнені в якості даного продукту, що, звичайно, буває в рідкісних випадках.

Справа в тому, що ефірне масло можна охарактеризувати як своєрідний магніт, який здатний проникнути в глибинні шари шкіри і «протягнути» за собою інші хімічні сполуки, які далеко не завжди корисні.

Обов`язково спробуйте натуральні фруктові або масляні маски з додаванням олії іланг-ілангу. Наприклад, для жирної шкіри можна використовувати маску з полуничної м`якоті, а якщо шкіра суха, то використовуйте м`якоть дині або стиглих бананів.

У кожну маску необхідно додати не більше 2-3 крапельок ефірного масла, тоді маска стане ефективною і ви досягнете потрібних результатів, тобто, для жирної шкіри ефект буде виражений в позбавленні від надлишків шкірного сала і звуженні пір, а для сухої - в пом`якшенні шкіри , в перешкоді її передчасного старіння і в`янення.

При приготуванні масляних масок для жирної і проблемної шкіри беруть масло жожоба, для шкіри сухого типу - оливкова олія, і на 1 столову ложку основного масла додають 3 крапельки ефірної олії іланг-ілангу. Для жирної шкіри в маску можна додати чайну ложечку свіжовичавленого лимонного соку.

Масло іланг-ілангу і догляд за волоссям.

Для догляду за волоссям, схильними до жирності і тонкими, можна додати 3-5 крапель олії в шампунь, прямо перед миттям волосся. Для збагачення косметичної маски для волосся можна додати кілька крапель олії в приготоване масло-основу, з розрахунку 2-3 крапельки масла іланг-ілангу на 1 столову ложку основи.

Масло іланг-ілангу для приготування засобів по догляду за нігтями.

З метою зміцнення нігтів на 1 чайну ложку мигдалевого масла потрібно додати 5-7 крапель концентрованого масла іланг-ілангу. Потім приготовлену суміш наносять масажними рухами безпосередньо на нігті, процедуру необхідно продовжувати протягом 8-10 хвилин.

Суміш з більшою концентрацією можна приготувати, додавши до 10 краплях олії жожоба 8 крапельок масла іланг-ілангу. Так само масажувати нігтьову пластину після нанесення.

Ефірна олія іланг-ілангу і вабливий аромат.

Привабливі духи можна приготувати прямо в домашніх умовах. Для цього візьміть кілька крапельок концентрованого масла іланг-ілангу і змішайте з 5 краплями масляного екстракту троянди і 2 крапельками мускатного масла.

Такі духи наносяться виключно точковим способом на пульсуючі зони зап`ясть або шиї.


 ► Масло іланг - іланг в косметології
Зворотній зв'язок

2014 - 2018 WomansStock.com
16+

Сайт може містити контент, заборонений для перегляду особам до 16 років. Статті, розміщені в категорії "Секс" не рекомендовані для перегляду особам, які не досягли 16 років(16+)