Застосування ефірного масла туї
Всі знають, що йога популярний вид фізічніх вправо, смород допомагають налагодіт…
Хамство відверте і непріховане, від чого воно цвіте і пахне самє у нас? Як реагу…
1957 рік, розпал холодної війни. Радянські солдати, очолювані агентом Спалько, в…
Відомо, що надмірна вага, ожиріння - це не тільки зовнішній недолік, але і захво…
Чі заміслюваліся ві колі-небудь, чому вам Важко заводіті НОВИХ друзів? Чому вам …
Уявіть, ви купили фотошпалери на стіни - наче виходиш до моря. Прохолодний бриз …


Застосування ефірного масла туї

Категорія: Жіноче здоров'я

Застосування ефірного масла туїТуя - вічнозелене дерево. Батьківщиною туї вважається Північна Америка. В основному культивується в декоративних цілях. Добувають ефірну олію туї за допомогою відгонки з хвої або з шишок цієї вічнозеленої рослини заввишки до п'ятнадцяти метрів, має пірамідальну крону. Туя належить до сімейства кипарисових(Cupressaceae).

З однієї тонни сировини можна отримати до чотирьох кілограм ефірного масла.

Один час туя навіть виростала біля замку Юпітера, і на честь богів її розпалювали.

Американські індіанці брали кору і листя туї і робили відвари. Потім цими настоями лікували ревматизм і проводили профілактику інфекційних захворювань.

Король Франції, жив на початку 16 століття, тую назвав Деревом життя.

Першим, хто гідно оцінив цілющі властивості туї, був засновник гомеопатії С. Ганнеман, саме він її і включив в деякі гомеопатичні препарати.

І вже в 19 столітті лікувальні властивості туї високо цінувалися. Настої користувалися успіхом при лікуванні кишкових кровотеч, кровохарканні, маткових кровотечах, лікували венеричні захворювання, бронхіальну астму, використовували як глистогінний засіб.

Застосування ефірного масла туї

Основним компонентом є туйон - нервовий отрута, що володіє абортивним властивістю. З цієї причини масло туї вводиться в харчові продукти з особливою обережністю, в обмежених дозах.

Масло туї знайшло місце і в народній медицині його використовують для лікування циститу, бронхіальної астми, простатиту, аденоми простати, маткових та кишкових кровотечах.

Масло туї також знайшло своє покликання і в косметиці, застосовується при лікуванні сикозу. Сикоз - запалення волосяних мішечків. Масло туї допоможе вивести папіломи і бородавки.

Масло туї володіє різким, сильним запахом, яке надає тонізуючу дію. Крім цього воно здатне відновити сили після стресу, хвороб, втоми.

Способи застосування туї та олії туї

В основному великим попитом користується настій. Готуємо настій самостійно - заливаємо літром окропу 20 грам сухих дрібно порізаних пагонів туї, наполягаємо 5 хвилин в щільно закритій посудині і обов'язково в темному місці, потім проціджуємо. Приймаємо 3 рази в день по одній склянці.

Ще спосіб приготування настою - на ½ літра води беремо 10 грам сухих, дрібно нарізаних пагонів туї, кип'ятимо дві хвилини, 10 хвилин, наполягаємо, отриманий настій необхідно випити протягом одного дня.

Часом настій туї використовують в якості профілактичного засобу при лікуванні сифілісу і гонореї. Настоянка - одна частина порізаних дрібно сухих пагонів, п'ять частин 70-процентного етилового спирту, наполягаємо два тижні. Приймаємо по тридцять крапель.

Масло туї використовує і медицина, як стимулятор серцевої діяльності. Застосування олії туї рекомендовано при застійних явищах в бронхах і легенях, і для лікування простатиту і ревматизму.

До складу ефірної олії туї входить в склад композицій, який дозволяє відновити сексуальне здоров'я. А також допоможе в лікуванні фригідності і статевого безсилля (в ванну 8 крапель).

Використовується масло туї і для лікування циститу, нетримання сечі у повнокровних жінок, застою в тазових органах, пухлин, кишкових паразитів.

Зовнішньо застосовують для ліквідації папілом, поліпів, бородавок.

У дерматології чисту настоянку або ефірне масло туї використовують як аплікації 2 рази в день (аплікації можна зробити ватними тампонами).

У масажних цілях роблять ароматичне масло, з розрахунку на десять мл рослинного масла п'ять крапель олії туї.


 ► Застосування ефірного масла туї
Зворотній зв'язок

2014 - 2018 WomansStock.com
16+

Сайт може містити контент, заборонений для перегляду особам до 16 років. Статті, розміщені в категорії "Секс" не рекомендовані для перегляду особам, які не досягли 18 років(18+)