Застосування масла смородини в косметології та медицині
Згідно з Федеральним законом Про державну допомог громадянам, будь-який з батькі…
Чекаючи дитину, майбутні батьки заздалегідь готують придане для нього: купують о…
В підлітковому віці абсолютно природно бажання здаватися дорослішими і пробувати…
Рано чи пізно, але таке рішення після 18 годин не їсти, що пора худнути, приходи…
Людство вже давно намагається домогтися досконалості у своїх досягненнях. Щоб св…
Ті яка різніця у віці між чоловіком і жінкою нормальна? Це питання Загальна Зага…


Застосування масла смородини в косметології та медицині

Категорія: Жіноче здоров'я

Застосування масла смородини в косметології та медициніЧорна смородина більшості з нас прекрасно відома з юних років як дуже корисне і смачне рослина. І навряд чи можна знайти дачу або сад, в якому не вирощуються її кущі. Найчастіше чорну смородину вживають у вигляді варення або різних десертів. Масло смородини отримують з її кісточок шляхом холодного пресування, отримуючи в результаті яскраво-жовту в'язку рідину. В олії чорної смородини міститься гамма-ліноленова кислота, а також безліч інших жирних кислот.

Саме завдяки цьому так поширене застосування масла смородини в косметології та медицині.

Крім жирних кислот, в маслі у великій кількості містяться вітамін C, різні антиоксиданти, флавоноїди та інші поживні речовини, дуже корисні для організму. Саме завдяки великій кількості актіоксідантов, що містяться в маслах чорної смородини, цей натуральний продукт має такі властивості, як омолоджування, регенерація, профілактика пухлин і виникнення раку. Якщо вірити численним дослідженням, продукти, що містять в собі антиоксиданти у великій кількості, мають досить високу поживну цінність, заважають руйнуванню на клітинному рівні тканин організму. Масло смородини дуже корисно для попередження серйозних захворювань цієї природи.

Крім того, дослідження показують, що, крім захисту від пухлин і раку, масло смородини успішно може використовуватися як антиінфекційне засіб. Вченими доведено, що гамма-лінонленовая кислота здатна активно протистояти самим різним інфекціям і, крім того, вона не має таких побічних ефектів, які мають, наприклад, фармацевтичні антиінфекційні препарати. Прийнято вважати, що застосування масла смородини вкрай ефективно в боротьбі з аутоімунними захворюваннями, при лікуванні інфекцій травної системи. Крім цих, олія має також противірусними властивостями, що дозволяє цьому високоякісному продукту активно використовуватися для профілактики грипу, пневмонії та інших захворювань подібного роду.

Масло рекомендується до застосування людям, які хворіють артритом, ревматизмом і подібними захворюваннями, що виникають унаслідок вікових змін в організмі. Відповідно до досліджень, зовнішнє застосування масла сильно знижує симптоми багатьох захворювань цієї природи, в тому числі болю, хронічні болі, набряклість і чутливість в суглобах. Не секрет, що більшість людей, які страждають від ревматизму, постійно знаходяться в пошуку дієвих природних засобів або народних методів цього захворювання. Це масло цілком може стати рішенням для таких людей.

Хотілося б згадати і про те, що, крім перерахованих вище сфер застосування, свою популярність набуло застосування даного масла в косметології для виготовлення різних засобів, призначених для догляду за шкірою і волоссям. Вважається, що порічкове масло можна застосовувати для лікування серйозних шкірних недуг, таких, як екзема, дерматити, псоріаз та інші. Обробивши шкіру маслом чорної смородини, можна позбутися від вугрових висипів, лущення і запалення. Більшість фахівців рекомендують застосовувати його для зміцнення волосся, додання їм сили і блиску, для лікування сухості і ламкості нігтів.


 ► Застосування масла смородини в косметології та медицині
Зворотній зв'язок

2014 - 2017 WomansStock.com
16+

Сайт може містити контент, заборонений для перегляду особам до 16 років. Статті, розміщені в категорії "Секс" не рекомендовані для перегляду особам, які не досягли 18 років(18+)